foto: Muriël Bakker
foto: Muriël Bakker

Ik ben Eva Kaldenbach en sinds mijn jeugd heb ik een grote liefde voor verhalen die raken: zij zorgen voor verbinding. Als student fotografie vond ik de verhalen van mensen altijd interessanter dan de uiteindelijke foto’s. Als redacteur voor televisie heb ik jarenlang inspirerende verhalen gezocht, geselecteerd en inhoudelijk vormgegeven.  Ik heb zoveel bijzondere verhalen gehoord en mooie mensen ontmoet, maar ik voelde ook dat ik belangrijke kwaliteiten en verlangens van mezelf niet kwijt kon in mijn werk.  Ik miste de ‘sparkle‘.

Ik ging op onderzoek naar wanneer mijn energie echt stroomt, wat mijn diepste drijfveer, mijn grootste kracht en mijn diepste passie zijn; wat ik te geven heb. Ik kwam erachter dat verbinding met mezelf en met anderen de drijfveer is in alles wat ik doe. Daarnaast heb ik een diepe passie voor verhalen die raken, of het nou in woord of beeld is. En mijn kracht is de essentie bovenhalen en verwoorden. Zo werd na een tijdje puzzelen en proberen De Verhalenmakerij geboren.

Ik weet dus hoe het voelt als je een heel mooi geschenk in handen hebt, jouw product of dienst, maar dat je niet doet wat je EIGENLIJK het liefste doet. Of dat je meer impact wilt hebben, meer bereik. Gewoon omdat je iets waardevols te bieden hebt.

Wat ik geloof

Ik geloof dat als je doet waar je echt plezier in hebt, en alles binnen je onderneming daarop richt, dan doe je iets met je hart. Vanuit die diepe passie communiceren en presenteren is de enige manier om je product succesvol te ‘verkopen’ .

Je wekt namelijk vertrouwen en spreekt daarnaast je doelgroep aan op jullie overeenkomstige waarden en verlangens. Dat is wat jullie duurzaam verbindt: je hoeft niets te verkopen, je hebt iets waardevols te bieden aan je markt.

Graag help ik je helder te verwoorden wat de essentie is van wat jij in de wereld zet.
Inzicht en ingrediënten voor jouw unieke verhaal. Je pitch. Met een helder verhaal vertel je wat je onderscheidt van de rest en word je zichtbaar voor je doelgroep. Hiermee enthousiasmeer je de ander moeiteloos, omdat je weet, voelt én vertelt wat jij de ander voor fantastisch kunt geven; je belichaamt je eigen verhaal.

Creëer een heldere pitch, missie, slogan of bedrijfsnaam, zodat jij gaat ondernemen met bezieling EN succes!