default image

Mark Meinema

de verhalenmakerij - mark meinemaIk hoopte natuurlijk dat ik een helder merkverhaal zou krijgen, maar kreeg veel meer! Eva nam echt rustig de tijd voor een interview en groef naar wat bij onder de oppervlakte zit. En daaronder. En daaronder... Het belangrijkste dat ik kreeg staat niet eens op papier: een vele malen groter inzicht in wat ik kan doen met mijn diepste, eigenlijk nog nooit uitgesproken drijfveren.
En dat maakt dat ik nu niet alleen een verhaal over mijn 'merk' heb, maar vooral tot in m'n tenen snap waar het over gaat. Ik kan nu (ook zelf) onder woorden brengen waar het bij mijn werk écht om gaat. Door die helderheid ben ik nu vele malen beter in staat aan potentiële klanten uit te leggen wat ik precies toevoeg en waarom ze mij zouden moeten inhuren."

Mark Meinema http://maakjepunt.com Jouw merkverhaal - 1 op 1 29 augustus 2016

default image

Aliki van der Kruijs

de verhalenmakerij - Aliki van der Kruijs Eva vatte een hele hoop besproken content goed samen tot de kern van de zaak, die ik vervolgens in stappen kon omzetten. De gesprekken met Eva gaven mij helderheid in wat mijn grootste kracht is en wat ik het liefste doe binnen mijn vak. Dit geeft mij focus en helpt mij om keuzes te maken die passen bij mij als ontwerper. Eva is vriendelijk, positief en direct. Erg prettig om mee te werken!

Aliki van der Kruijs http://www.alikivanderkruijs.com Coaching 29 augustus 2016

default image

Lex Pott

de verhalenmakerij Lex Pott"Is het nodig? Heb ik niet al scherp wat ik aan het doen ben? Heb ik daar extern advies voor nodig? Ja dus. Om mijn bedrijf nog helderder te positioneren en definiëren. Eva schreef voor mij een merkverhaal met een lange houdbaarheid. Hierdoor maak ik nu strategisch doeltreffendere keuzes die echt passen bij mijn bedrijf zoals die nu is én waar ik heen wil. De teksten zijn een leidraad voor mezelf en breed inzetbaar voor mijn externe communicatie: website, biografie, pers, en lezingen. Eva is open, informeel, scherp en to the point. Haar manier van reflectie en analyse heb ik als heel prettig en verhelderend ervaren."

Lex Pott http://www.lexpott.nl/about.html Jouw merkverhaal - 1 op 1 29 augustus 2016

default image

Marike Broedelet

"Vandaag een super fijne, inspirerende en bezielende workshop meegemaakt tijdens 'Bedrijvige vrouwen werkt'. Eva nam ons mee naar dat wat ons drijft - energie geeft - wat ons vrolijk, gelukkig en blij maakt. Ze deed dat op een bijna terloopse, maar heel prettige, rustige en zeer doeltreffende manier. Complimenten en heel erg bedankt! Binnenkort plaats ik op m'n site wat het mij heeft opgeleverd..."

Marike Broedelet https://marikebroedelet.wordpress.com Workshop "Moeiteloos klanten vinden met jouw unieke verhaal" 29 augustus 2016

default gravatar

Merel Groeneveld

de verhalenmakerij - Merel "Magisch wat Eva je in een workshop van krap 2 uur laat neerzetten! Heel veel puzzelstukjes vielen vanmiddag op hun plaats. De workshop "Moeiteloos klanten vinden met mijn unieke verhaal" heeft mij enorm geholpen mijn verhaal af te krijgen. Klaar om het de wereld te vertellen!"

Merel Groeneveld http://www.opdegezondetoer.nl Workshop "Moeiteloos klanten vinden met jouw unieke verhaal" 29 augustus 2016

default image

Erik Wouda

de verhalenmakerij - Erik Wouda"In een korte tijd wist Eva de poten onder een vastgeroeste gedachtengang van mij weg te zagen en me op een ander spoor te zetten. Dit had consequenties voor zowel mijn aanpak als mijn communicatie."

Erik Wouda, grafisch ontwerper http://novalijn.nl Coaching 29 augustus 2016